(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Pangas
Potřebné ingredience
filety pangasa * korenie na ryby * olivový olej * syr * kečup * horčica * cesnak * citrón
Postup přípravy
pangasa ochutíme korením na ryby, dáme na pekáč vymastený olivovým olejom, posypeme nakrájaným pórom a chvíľu pečieme v rúre. Medzitým si pripravíme omáčku, ktorou polejeme rybu. V miske zmiešame trocha kečupu, horčice, štavu z citróna, prelisovaný cesnak a trocha vody a šup s ňou na pangasíka. Ja som ešte pridala olivy s mandľou a na svoju porciu obľúbené feferónky :-). Necháme ešte chvíľočku piecť a pred dopečením posypeme hrubo nastrúhaným syrom. Ja som si dala ako prílohu zeleninku na masle. Bolo to fantastické...
...
dobrú chuť...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hanzy
(upraveno)
6. 9. 2008, 9:53
Včera sem k obědu dělala pangase podle Vašeho receptu,bylo to fakt vynikající a i manžel ,který ryby nemusí si pochvaloval
KačenaP
(upraveno)
9. 9. 2008, 9:38
@Hanzy
ďakujem Oli a som rada, že chutilo aj manželovi , toho môjho na ryby asi nikdy nedostanem