Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Pangas

0.0
Pangas

Potřebné ingredience

filety pangasa * korenie na ryby * olivový olej * syr * kečup * horčica * cesnak * citrón

Postup přípravy

pangasa ochutíme korením na ryby, dáme na pekáč vymastený olivovým olejom, posypeme nakrájaným pórom a chvíľu pečieme v rúre. Medzitým si pripravíme omáčku, ktorou polejeme rybu. V miske zmiešame trocha kečupu, horčice, štavu z citróna, prelisovaný cesnak a trocha vody a šup s ňou na pangasíka. Ja som ešte pridala olivy s mandľou a na svoju porciu obľúbené feferónky :-). Necháme ešte chvíľočku piecť a pred dopečením posypeme hrubo nastrúhaným syrom. Ja som si dala ako prílohu zeleninku na masle. Bolo to fantastické...

...

dobrú chuť...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hanzy 6. 9. 2008, 9:53
Včera sem k obědu (jidlo) dělala pangase podle Vašeho receptu,bylo to fakt vynikající a i manžel ,který ryby nemusí si pochvaloval |:o) |:o) |:o)
KačenaP 9. 9. 2008, 9:38
@Hanzy ďakujem Oli a som rada, že chutilo aj manželovi :-), toho môjho na ryby asi nikdy nedostanem 8o| ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie