(recept
si oblíbilo 75 návštěvníků)
****Pikantní sekaná ála holandský řízek v domácí pekárně ****´ála já***
Potřebné ingredience
500g mlet.masa,200-300g nastrouh.eidamu,2 hrsti ovesných vloček,2 dl mléka,2 vejce,trošičku soli,pepř,muškát.květ,4 vrchov.lžičky plnotuč.hořčice,5-7 stroužků rozmačk.česneku,.....na posypání strouhanka..
Postup přípravy
Vše smícháme dohromady,necháme pár hodin uležet,dáme do domácí pekárny-BEZ HNETACICH HAKU :: ))) a 1-2 hod.pečeme...program Pečení...před pečením posypeme masíčko -nahoře-strouhankou-ta vsákne přebytečný tuk.....ve formě necháme mírně vychladnout a až poté vyklopíme. / je nutné nechat masíčko ztuhnout -ať vše drží pěkný tvar /.......výborné s brambor.kaší !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
martinato
(upraveno)
14. 10. 2011, 10:53
dostala jsem chuť na holanďany, sekanou v pekárně jsem ještě nezkoušela, takže výborná kombinace .....uvidím jak dopadnu
Janiny
(upraveno)
7. 4. 2009, 9:30
Dobrý den receptík se mi moc líbí, ale pekárny se docela bojím dostala jsem ji k vánocům a za celou dobu jsem dělala jen dvě věci a to chleba a právě sekanou, ktetou jsem pekla cca 2 hodinky a byla hodně hodně vyschlá bych řekla. Dala jsem dokola program pečení, který je na hodinu. Jak dlouho přesně pečete sekanou vy?? a na jaký program ?? Mám Etu Siestu Moc díky za rady Jana
belezza
(upraveno)
8. 4. 2009, 12:16
@Janiny
Janicko,mam take ETA SIESTA -a pecu asi 1,5hodiny...Tato sekana by vyschla byt nemela-je tam dost syra paaa,hodne stesti
Janiny
(upraveno)
13. 4. 2009, 21:00
@belezza
Dobrý večer Yvonko tak sekaná byla mňam . Dala jsem dvojnásobnou dávku, jelikož nás bylo víc a taky se to teda peklo dýl, ale povedla se i s tím málem česneku skrz naši kojenou cácorku už se těším, až ju udělám trochu česnekovější a nebudu muset šetřit Díky a krásný večer Jana
belezza
(upraveno)
19. 4. 2009, 11:27
@Janiny
Mila Janinko -to jsem mooc rada,ze chutnalo ...ja uz delam jenom tuto sekanou,jina u nas nema sanci .paaa
Janiny
(upraveno)
11. 4. 2009, 11:39
@belezza
Děkuji za radu jdu na to, tak doufám, že se mi povede a budeme mít co sebou na chalupu Dám vědět Krásné velikonoce Jana
jezinka
(upraveno)
1. 10. 2008, 11:15
MIlá Yvonno, receptík je super a sekaná NÁRAMNĚ ŽRAVÁ Moc Vám díky za báječný receptík. Martina a
belezza
(upraveno)
1. 10. 2008, 16:13
@jezinka
Martinko,zase je to uplne neco jineho,ze? Ja totiz normalni sekanou uz moc nemuzu,mam ji vzdy spojenou s dovolenymi a vylety-studenou na chlebe
jezinka
(upraveno)
1. 10. 2008, 17:29
@belezza
naprosto souhlasím, dětičky měly boule za ušima Martina
mimik
(upraveno)
18. 9. 2008, 21:37
Yvonnko, jaké maso používáte? Může být bůček libový nebo plecko? O víkendu určitě udělám.
belezza
(upraveno)
21. 9. 2008, 14:51
@mimik
Andrejko,používám běžné mleté maso-buď vepřové nebo i kombinaci s hovězím,bůček je na nás moc mastný
stratos
(upraveno)
17. 9. 2008, 14:07
Dneska jsem jí udělala k obědu a byla super. Díky za recept
belezza
(upraveno)
18. 9. 2008, 15:39
@stratos
Janicko,i u vas jsem moooc rada,ze chutnalo
makin479
(upraveno)
11. 9. 2008, 10:48
ty jooo tak jsme upekli jen jsme trnuli jestli to bude drzet ..a svete div se drzi a je moooc dobra dokonce i deti ktere sekanou nejedi tuto snedli a porad popichuji ze mam udelat dalsi hodne dalsich vydarenych napadu prejeme
belezza
(upraveno)
11. 9. 2008, 16:36
@makin479
Jeeee,to mne moc tesi opravdu je dulezite vyklepnout masicko po mirnem vychlazeni....... pekarna je proste SUPER VEC
ceetyy
(upraveno)
28. 8. 2008, 13:36
dík Yvonnko za receptík, je fakt mocky dobrá
belezza
(upraveno)
28. 8. 2008, 15:26
@ceetyy
Petulko-to mne tesi -recept mne napadl pri premysleni,jak se da pekarna vice vyuzit