Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Babičin štrůdlík

0.0
Babičin štrůdlík

Potřebné ingredience

500 g hladké mouky, 250 g Hery, 100 ml mléka, 1 kostka droždí, 1 kostka cukru do kvásku, sůl a trochu cukru do těsta, vajíčko na pomazání a cukr moučka na posypání

Postup přípravy

vypracujeme na vále těsto a necháme cca 1 hodinu kynout, těsto rozdělíme na 6 dílů a vyválíme těsto na které dáme jablka, rozinky, skořici, trochu cukru a strouhanky, zabalíme a potřeme vajíčkem.

detail

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kuřátková 20. 11. 2008, 12:08
Vypadá báječně, taky bych mohla udělat štrůdl. (kolednici)
mackovec 15. 9. 2008, 14:03
Ivanko jdu na to,díky. (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie