(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Babičin štrůdlík

Potřebné ingredience
500 g hladké mouky, 250 g Hery, 100 ml mléka, 1 kostka droždí, 1 kostka cukru do kvásku, sůl a trochu cukru do těsta, vajíčko na pomazání a cukr moučka na posypání
Postup přípravy
vypracujeme na vále těsto a necháme cca 1 hodinu kynout, těsto rozdělíme na 6 dílů a vyválíme těsto na které dáme jablka, rozinky, skořici, trochu cukru a strouhanky, zabalíme a potřeme vajíčkem.

detail
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Kuřátková
(upraveno)
20. 11. 2008, 12:08
Vypadá báječně, taky bych mohla udělat štrůdl.

nahlásit

mackovec
(upraveno)
15. 9. 2008, 14:03
Ivanko jdu na to,díky.

nahlásit