Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Plněné zelné listy

0.0
Plněné zelné listy

Potřebné ingredience

Hlávka zelí,500g mletého masa,tvrdé rohlíky tak 2-3 kusy,1 vejce,koření,1 sáček rýže,cibule,rajský protlak,smetana.

Postup přípravy

Uvaříme sáček rýže aby byl studený nebo alespoň chladnější,ovaříme zelí aby šly listy od sebe,oloupeme listy viz foto 1,zaděláme si náplň:mleté maso,rozmočený rohlík,cibuli já jí strouhám na jemném struhadle,sůl,pepř,vejce a promýcháme přidáme rýži.Zelné listy plníme a dáváme na rozehřátý kousek másla do hrnce.Podlejeme trochou vody a dusíme tak 30 minut.Zalejeme vodou aby byli potopené a přidáme rajský protlak velký,povaříme dalších 5-10 minut a zalejeme šlahačkou.Je to super dá se to jíst jak s chlebem tak s bramborem.

ovařené listy

Maso,rýže

Plnění listu

Tak něják by se to mělo zabalit

Naskládat do hrnce

A šup na to....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Štěpula 24. 9. 2008, 11:57
Taky je občas dělávám,manžel pochází z Moravy a tam tomu říkali "holubce",jen do nich dáváme i nastrouhanou mrkev (flower)
krišpa 25. 9. 2008, 7:30
@Štěpula My je naprosto zbožňujeme (zajic) (zajic),a jako nastrouháte do toho masa tu mrkev? :-$.My recept máme od maminky je to polka (F) (Y) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie