Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Nakládaný hermelín 3

0.0
Nakládaný  hermelín 3

Potřebné ingredience

3 ks hermelínu (3x 12 dkg)

3 feferonky

5 bobkových.listů

2 cibule

2 pokrájené červené kapie (i naložené)

6 stroužků česneku

2 lžičky grilovacího koření

2 lžičky koření na divočinu

1 lžíce citrónové šťávy

olej na zalití

Postup přípravy

Hermelín pokrájej na kousky, velikostí a tvarem vyhovující tvým představám. V praxi je vyzkoušena jako nejvhodnější varianta : kolečko hermelínu přepůlit po příčné i podélné ose.Vzniknou půlkolečka poloviční tloušťky původního tvaru.

Rozmačkaný česnek dobře utři s kořením a lžící oleje.

Pokud jsi sýr nožem zpracoval do estetických útvarů, pak jej narovnej do sklenice,jak je popsáno v předešlé pasáži a každou vrstvu připravenou kořenící směsí potři.

Zalij olejem, sklenici uzavři,ulož na týden do lednice,každý den dvakrát něžně protřepej.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie