Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Kokosky

0.0
Kokosky

Potřebné ingredience

Kondenzované slazené mléko Salko,cca 250g kokosu

Postup přípravy

Kondenzované mléko smícháme s kokosem asi 250g ale někdy přidám.Mezi dlaněma udělám kuličky měli by držet neměli by se roztíkat,pokládám na pečící papír a suším v troubě do zlatova asi na 120°C - 150°C(podle trouby),rychlé a výborné:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jarunnka 12. 12. 2009, 13:31
Jedna mamina tu má taky tento recept a psala,že se nemají dělat kuličky v dlaních protože jsou pak tvrdé,ale spíš tvarovat lžičkama. *-) *-) *-).Z lonˇska mi zbylo jedno salko tak je taky vyzkouším. (stromecek)
2PEM 6. 12. 2008, 15:17
(child12) (child12) (child12) (child12) (child12) (child12) já má ty kokosky jako beton (child12) (child12) (child12) (child12) (child12) (child12) nejdou ani ukousnout :-S :-S změknou *-) *-) jsem to asi ňák přepekla nebo co,ale mám je ještě světleší než vy *-) *-) ale ta hmota je moc dobrá (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L) (L) (L)
lucyn 6. 12. 2008, 19:11
@2PEM Evi maličko by změknout měli a nic si z toho nedělejte :-) :-) :-)já měla první várku zase jak blato dala jsem málo kokosu,takže se mi rozpekli na bochánky a pak byli hrozně lepkavý,tyhle na fotce se mi povedli je to druhá várka |:o) |:o) |:o)a dnes mi psala mamka že dělala kokosky včera a taky se jí první várka nepovedla :-Dnevzdávejte se počkejte měli by změknout :-) :-) :-)
2PEM 6. 12. 2008, 21:57
@lucyn Luci,děkuji moc (L) (L) (L) já myslím,jestli jsem je tam neměla moc dlouho nebo jestli jsme je moc neuhňácala ;-) ;-) ;-) ;-) no do Ván oc snad navlhnou a změknou ;-) ;-) ;-) díky (L) (L) (L) (L) (L)
2PEM 5. 12. 2008, 16:35
Dobrý den,chystám se zítra na kokosky,můžu je udělat takhle brzy????Nebo není na ně moc brzy *-) *-) *-) jak tak dlouho se pečou *-) *-) *-) děkuji už se na ně těším (jezisek) (jezisek) (L) (L) (L) jé a ještě,chystám se je dělat ze dvou várek?není to moc??Kolik tak máte plechů z jedné várky?Děkuji a omlouvám se za otravování :-)) Děkuji
lucyn 5. 12. 2008, 21:56
@2PEM Dobrý večer Evi vůbec neotravujete,na kokosky brzy není vydrží dlouho,já už je mám hotový druhej týden,z jedné várky mám asi tři plechy a dělám na 120°C cca 40min tak nějak aby trochu zhnědly viz foto,záleží taky na troubě.Přeji dobré chutnání (zajic) (zajic) (zajic)a pěkné svátky (stromecek) (stromecek) (stromecek)Lucka
2PEM 6. 12. 2008, 10:45
@lucyn Děkuji moc,tak to mi stačí jedna várka,když jsou z toho 3 plechy :-$ :-$ :-$ a ještě 40 minut to bych to pekla do noci ;-) ;-) ;-) děkuji moc odpo se do toho dám,nejdřív si upeču rohlíčky a pak tohle abych měla vyhřátou troubu (Y) (Y) (Y) Ještě jednou moc díky a Vám taky krásné Vánoce (andel) (stromecek) (andel) (stromecek)
Lakky 4. 12. 2008, 9:49
dobrý den, chci se optat jestli se dají kokosky slepovat krémem s lineckým kolečkem a máčet v čokoládě. Díky (Y) (Y) (F)
lucyn 4. 12. 2008, 10:07
@Lakky Dobrý den luci tak to Vám nepovím,to jsem nezkoušela,ale nejsem si jistá jestli to bude držet slepené,kokosky jsou suší tak aby Vám neodpadávali.Pěkné svátky Lucka (stromecek) (stromecek) (stromecek)
vevernika 26. 11. 2008, 22:09
Vypadají super (clamp), určitě zkusím. Prosím ještě radu - jak dlouho by se měli péct?Díky
lucyn 27. 11. 2008, 11:04
@vevernika Díky Verčo,já je dělala na 120°C cca 40minut.Dobré pochutnáníčko (zajic) (zajic) (zajic) a pěkné svátky (stromecek) (stromecek) (stromecek) (F) (F) (F)
Loba 26. 11. 2008, 15:56
Lehoučké a dobroučké (clamp) Díky za receptík a přeji krásné (kolednici) (banky) (banky) (andel) (stromecek) (pohoda) (darecek)
lucyn 26. 11. 2008, 21:00
@Loba Není zač Diano,dobré pochutnání (zajic) (zajic) (zajic) a také krásné (stromecek) (stromecek) (stromecek) a kupu (pack) (pack) (pack)
jamar 25. 11. 2008, 10:29
Lucko,zdravím a chci se zeptat,jak tyto kokosky dlouho vydrží a jestli jsou pořád měkké,jestli po delší době neztvrdnou. Moc děkuji Marcela (stromecek) (stromecek) (andel)
lucyn 25. 11. 2008, 11:19
@jamar Dobrý den Marci kokosky jsou druhý den tvrdší,ale pak změknou a vydrží dlouho dlouho teda než se sní :-) :-) :-),tahle várka je upečená o víkendu a do Vánoc vydrží (jezisek) (jezisek) (jezisek)a jsou moc dobré,mějte se pěkně a dobré chutnání Lucka (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie