Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Špenátové rizoto

0.0
Špenátové rizoto

Potřebné ingredience

mraz.spenat-300g,olej,cesnek,sul,150g proplach.ryze,100g strouh.tvrdeho syra nebo 2-3 Apetita,kostka zelenin.vyvaru,tvrdy nastrouh.syr na posypani nakonec

Postup přípravy

Spenat opeceme na oleji,pridat rozmackany cesnek-podle chuti,sul,nastrouhany syr nebo Apetita,ryzi,zelenin.masox a vodu-asi 2,5-3dl.
Zamichat,dusit do zmeknuti ryze-obcas promichat.
Na talir delat kopecky a posypat je jeste syrem....Opravdu dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

stuche 2. 2. 2007, 18:21
Dnes jsme měli k obědu - opravdu mňamka, obě holky se olizovaly až za ušima, já taky. (Y) Díky za obohacení jídelníčku!!! (PL)
Kabu 28. 1. 2007, 14:41
Musím paní Yvoně také připojit chválu tohoto vynikajícího receptíku (Y) Dnes jsme si na tomto jednoduchém, ale přitom chuťovým buňkám velmi lahodícím papáníčku pochutnali - celá naše rodina. Mohu doporučit i těm, kdo jinak špenát moc nemusí, tohle je skutečně mňamka (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) Děkuji paní Yvoně za výborný tip a všem doporučuji ;-) Gábina
belezza 28. 1. 2007, 15:06
@Kabu (F) (F) (F) i já jsem MOC ráda,že jsem vám trošku obohatila jídelníček-je to zase něco jiného,než obyčejný špenát,který ani mé děti moc nemusí :-) :-) :-) moc děkuji,moc mne to potěšilo.... (F) (F) (F)
Gaabinka 24. 1. 2007, 16:41
Dneska jsem se nechala zlákat a vyzkoušela Váš úžasný recept - jednoduchý, nenáročný na suroviny a přitom velmi mňamózní!!! Vřele doporučuju a zařazuji do repertoáru svých receptů. (clamp)
belezza 24. 1. 2007, 18:26
@Gaabinka :-) :-) :-) jupííí,tak to jsem ráda,ze jste se nebala vyzkouset toto neobvykle rizoto (F) (F) (F)to se opravdu tezko vysvetluje,jak to asi chutna,to se musi uvarit a ochutnat... :-D :-D Da se to pripravit i z hotove zbyle ryze-jen to ostatni se podusi zvlast a potom smicha............. (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie