(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Špenátové rizoto
Potřebné ingredience
mraz.spenat-300g,olej,cesnek,sul,150g proplach.ryze,100g strouh.tvrdeho syra nebo 2-3 Apetita,kostka zelenin.vyvaru,tvrdy nastrouh.syr na posypani nakonec
Postup přípravy
Spenat opeceme na oleji,pridat rozmackany cesnek-podle chuti,sul,nastrouhany syr nebo Apetita,ryzi,zelenin.masox a vodu-asi 2,5-3dl.
Zamichat,dusit do zmeknuti ryze-obcas promichat.
Na talir delat kopecky a posypat je jeste syrem....Opravdu dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Zamichat,dusit do zmeknuti ryze-obcas promichat.
Na talir delat kopecky a posypat je jeste syrem....Opravdu dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
stuche
(upraveno)
2. 2. 2007, 18:21
Dnes jsme měli k obědu - opravdu mňamka, obě holky se olizovaly až za ušima, já taky. Díky za obohacení jídelníčku!!!
Kabu
(upraveno)
28. 1. 2007, 14:41
Musím paní Yvoně také připojit chválu tohoto vynikajícího receptíku Dnes jsme si na tomto jednoduchém, ale přitom chuťovým buňkám velmi lahodícím papáníčku pochutnali - celá naše rodina. Mohu doporučit i těm, kdo jinak špenát moc nemusí, tohle je skutečně mňamka Děkuji paní Yvoně za výborný tip a všem doporučuji Gábina
belezza
(upraveno)
28. 1. 2007, 15:06
@Kabu
i já jsem MOC ráda,že jsem vám trošku obohatila jídelníček-je to zase něco jiného,než obyčejný špenát,který ani mé děti moc nemusí moc děkuji,moc mne to potěšilo....
Gaabinka
(upraveno)
24. 1. 2007, 16:41
Dneska jsem se nechala zlákat a vyzkoušela Váš úžasný recept - jednoduchý, nenáročný na suroviny a přitom velmi mňamózní!!! Vřele doporučuju a zařazuji do repertoáru svých receptů.
belezza
(upraveno)
24. 1. 2007, 18:26
@Gaabinka
jupííí,tak to jsem ráda,ze jste se nebala vyzkouset toto neobvykle rizoto to se opravdu tezko vysvetluje,jak to asi chutna,to se musi uvarit a ochutnat... Da se to pripravit i z hotove zbyle ryze-jen to ostatni se podusi zvlast a potom smicha.............