Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 33 návštěvníků)

Křenová omáčka

0.0
Křenová omáčka

Potřebné ingredience

Hovězí zadní nebo přední,špek,2 mrkve,máslo,hladká mouka,křen(stačí ve skle),šlehačka,sůl,cukr krystal,půl citrónu(i méně),podravka

Postup přípravy

Hovězí maso prošpikujeme, dáme vařit do horké vody a osolíme.Ke konci vaření vložíme pokrájenou mrkev a uvaříme do měka.Maso vyndáme a vývar z mrkví rozmixujeme.Na másle připravíme světlou jíšku,zalijeme rozmixovaným vývarem a povaříme.Nakonec dáme křen,šlehačku a dochutíme podravkou,citrónem a cukrem.Podáváme s houskovým knedlíkem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

veveřáček 28. 3. 2013, 13:34
Tak jsem křenovku dělala poprvé je výborná,až jí někdy budu dělat znova,určitě zase podle Vašeho receptu (Y)
ledusova 10. 11. 2010, 23:44
|:o) |:o) :-D
madda 10. 5. 2007, 9:16
Tu už jsem nevařila ani nepamatuju. Mňam! (PL)
Jitule64 10. 5. 2007, 8:44
Tu jsem jedla poprvé u manželovi babičky. Je famóóózní!!! :-P :-P :-P Jednoduchá a straaaaaaaašně dobrá! |:o) |:o) |:o) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie