Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

LANGOŠE II. - na delší dobu

0.0
LANGOŠE II. - na delší dobu

Potřebné ingredience

Suroviny:
800 g hladké mouky
2 celá vejce
2 kostky droždí
1 zakysaná smetana
2 a 1/2 (3) dcl vody
sůl

Postup přípravy

Postup:
Zakysanou smetanu smícháme s vodou, droždím vejcem a solí. Tuto směs vlijeme do mouky a klasickým způsobem zpracujeme kynuté těsto. Necháme asi 1 hod. nakynout a můžeme z něj ihned smažit langoše nebo těsto můžeme přechovávat v lednici (v míse zabalené v igelitovém sáčku) až 14 dní a usmažit si langoš kdykoli na něj dostaneme chuť :)
Placky smažíme na rozpáleném tuku a podáváme s kečupem, strouhaným sýrem a česnekem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

misahohl 27. 11. 2008, 9:44
Tyhle langoše děláme a můžu jen a jen DOPORUČIT :-) :-) :-) jsou výborné (Y) (Y) (Y). Určitě stojí za vyzkoušení!!!!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie