Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

kuličky rafaelo

0.0
kuličky rafaelo

Potřebné ingredience

recept je od paní Veroniky http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=9386,jednoduchý,ale dobrý.Zkoušela jsem ho letos poprvé a dopadlo to docela dobře.Hmota se při tvarování trochu lepí na ruce,takže je třeba si během tvarování častěji umývat ruce,ale není to nic tak hrozného ,co by se nedalo zvládnout.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Dadia 29. 11. 2008, 21:59
Já je dělám taky (zajic) sice bez těch sušenek, ale i tak jsou moc dobré (Y) Akorát to těsto nechávám trochu uležet, aby se to salko do toho kokosu nacucalo a pak už to tolik nelepí :-$ (hello)
kudlajda 29. 11. 2008, 23:00
@Dadia Dělala jsem ho letos poprvé,jak jsem už psala,příště budu chytřejší,každopádně děkuji za radu.Mimochodem ty sušenky jsou tam docela důležité,protože ten griliáž ve vlnkách je dost chuťově výrazný,je to fakt moc dobré,i když nemohu zas tak hodnotit ,protože neznám variantu bez oplatků.Obé je určitě k jídlu a určitě nezůstane.
Dadia 30. 11. 2008, 0:02
@kudlajda Nalákala jste mě (L) Letos je zase udělám, ale zkusím to i s těma sušenkama (zajic) Rozhodně to bude zajímavější než bez nich (H) Letos žádná klasika, žádné linecké slepované marmoškou ani rohlíčky :-p ale samý takovýhle vychytávky (dance) (jezisek) (hello) PS. Musím Vám říct, že jste hvězda (child1) jestli už máte napečeno tolik druhů! Něco od Vás rozhodně vyzkouším :-$ :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie