Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Bielkovy suchar

0.0
Bielkovy  suchar

Potřebné ingredience

5 bielky, 5 lyžíc práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 5 lyžíc hladkej múky, 1/2 prasku do pečiva,hrst vlaskych orechov,mandli a lieskovcov( všetko cele)

Postup přípravy

Bielky vyslahame do tuha,pridame cukor,muku,PDP a nakoniec orechy,vylejeme do formy na srnči chrbat a upečieme na 180st.Upečene vyberieme a dame do sačka a nechame do druheho dna oddychovat(orechy musia navlhnut).Potom nakrajame na čo najtensie a dame do rury sušit asi tak na pol hodinku,aby to bolo svetlo hnede.Ja som susila na 120st.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mmatuli 2. 12. 2008, 15:24
Jo, to je super, děláme na dlouhé tůry apod., lehké, ale výživné a nekazí se. (Y)
Zdenikv 2. 12. 2008, 12:27
Tohle je moje nejoblíbenější cukroví. Obvykle do vánoc nevydrží :-)
Mandy1972 (upraveno) 4. 12. 2008, 12:54
Toto curoví dělávám každý rok (banky)Je úžasné.Kdo má rád suchšší cukroví,tak vyzkoušejte (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie