Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

PAŘEZ

0.0
PAŘEZ

Potřebné ingredience

Tak jsem si konečně taky vyzkoušela pařez. Moc děkuji za inspiraci Petře Č. (ID 6737) i za rady , jak na "kůru".

Postup přípravy

Korpus podle Dáši, pařížská šlehačka, kůra z čokolády a ozdůbky z falešného marcipánu podle Arielll.

letecky

ze strany

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Macik 2006 8. 12. 2008, 14:10
moc pěkné (clamp) (clamp) (clamp)
Halina2 7. 12. 2008, 10:26
Šári, nádhera, s houbičkama a se šnekem jsi se teda vyřádila, fakt super. (clamp) (clamp) (clamp)
jelec 6. 12. 2008, 20:59
super pařez moc se Vám povedl (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y)
Zrušený účet 6. 12. 2008, 19:19
(Y)Pařízek jako z lesa!!!! Povedený (clamp) (clamp) (clamp)
Anelis 6. 12. 2008, 18:50
Ten je krásný, moc se ti povedl (Y) (Y) (Y)
ajoun 6. 12. 2008, 17:32
Jé, ten je krásný (Y) (Y) (Y) (Y) Nádherné detaily (clamp) (clamp) (clamp)
prdecek 6. 12. 2008, 15:25
(Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 6. 12. 2008, 15:23
Nádherný pařízek (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 6. 12. 2008, 15:08
Šárko, moc krásnýýýýýýýý pařízek (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie