Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Fazole ve smetanové omáčce podávané v chlebu - i pro děti.

0.0
Fazole ve smetanové omáčce podávané v chlebu -  i pro děti.

Potřebné ingredience

Kulatý bochník, chleba na vydlabání, 300g barevných fazolí, konzerovavané fazolky, 4 brambory, smetana, máslo, hladká mouka, slanina, ocet, kopr, sůl, pepř

Postup přípravy

Fazole namočíme 24 hodin předem do vody. Pak je dáme vařit spolu s jemně nakrájenými bramborami a konzervovanými fazolkami. Když jsou měkké, přilijeme smetanu a zahustíme jíškou z másla a hladké mouky. Přidáme kopr, ocet, pepř a sůl. Vše povaříme. Podáváme ve vydlabaném bochníku chleba .. dozdobíme opečenou slaninkou.
Výborná záležitost !

Doba přípravy 30 min
Porce 4

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie