Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

ŘÍZKY V KABÁTKU

0.0
ŘÍZKY  V KABÁTKU

Potřebné ingredience

4 vepřové řízky, 2 vejce, 150 g eidamu, 1 balíček solených brambůrků, sůl

Postup přípravy

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Brambůrky rozdrtíme na drobečky, sýr hrubě nastrouháme a obojí smícháme dohromady. Vejce rozšleháme v samostatném talíři. Plátky masa namočíme nejprve ve vajíčku a pak obalíme v připravené směsi, kterou na maso řádně upěchujeme. Vrstva by měla být silná. Řízky pečeme na plechu v troubě při 200°C asi 45 minut.

Jako příloha vhodná bramborová kaše, zelenina, tatarka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Sporťačka 15. 5. 2007, 10:47
Dělala jsem podle Vašeho receptu, díky a bylo to lepší než s kukuřičnýma lupínkama (Y)
jad 18. 2. 2007, 22:06
Dělám podobně, ale dávám tam jenom kukuřičné lupínky. Váš recept je mnonem lepší a určitě bude moc dobrý. Hned v týdnu vyzkouším. :-) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie