(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Rozpékání pečiva v pekárně
Potřebné ingredience
Zmražené pečivo
Postup přípravy
Zřejmě jsem neobjevila Ameriku, ale možná to každého nenapadlo. Domácí pekárnu jsem začala využívat k rozpékání zmraženého pečiva. Stačí nastavit program PEČENÍ na 10 minut a než si ráno umyjete zuby, máte krásně teplé a křupavé rohlíky či housky z mrazáku. Dopékat se takhle jistě dají i ty různé bagetky k dopékání ze supermarketů.
Je to chutnější než z mikrovlnky a úspornější, než rozehřívat celou troubu. Běžně jsem rozpékala pečivo na topinkovači, ale u toho se muselo stát a otáčet. Takhle je to bez hlídání a bez práce.
Je to chutnější než z mikrovlnky a úspornější, než rozehřívat celou troubu. Běžně jsem rozpékala pečivo na topinkovači, ale u toho se muselo stát a otáčet. Takhle je to bez hlídání a bez práce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Straki75
(upraveno)
12. 1. 2013, 11:26
Super nápad!!! V pekárně peču x let, ale toto mně nenapadlo!!! Díííky!!!
mondas
(upraveno)
14. 1. 2009, 9:14
Jééééé to je supr nápad to mě tedy vůbec nenapadlo díky moc za tip
eliskaXL
(upraveno)
14. 1. 2009, 9:11
dobrej napad!diky za nej!
tygrova
(upraveno)
14. 1. 2009, 8:47
To je super nápad,jen nevím jak tu mojí nastavím jen na 10 minut.Mám ETU Harmoni.
Yvetaaa
(upraveno)
14. 1. 2009, 8:44
super napad taky by me to nenapadlo stale tu hledam nejake nove receptiky a pokazde na neco noveho narazim diky moc
Dermajetics
(upraveno)
14. 1. 2009, 8:26
Musím se přiznat mě taky ne.... to je moc dobrý nápad
Zrušený účet
(upraveno)
14. 1. 2009, 8:18
To určitě vyzkouším! Vůbec by mě to nenapadlo! Díky za tip!!!