Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Rozpékání pečiva v pekárně

0.0
Rozpékání pečiva v pekárně

Potřebné ingredience

Zmražené pečivo

Postup přípravy

Zřejmě jsem neobjevila Ameriku, ale možná to každého nenapadlo. Domácí pekárnu jsem začala využívat k rozpékání zmraženého pečiva. Stačí nastavit program PEČENÍ na 10 minut a než si ráno umyjete zuby, máte krásně teplé a křupavé rohlíky či housky z mrazáku. Dopékat se takhle jistě dají i ty různé bagetky k dopékání ze supermarketů.
Je to chutnější než z mikrovlnky a úspornější, než rozehřívat celou troubu. Běžně jsem rozpékala pečivo na topinkovači, ale u toho se muselo stát a otáčet. Takhle je to bez hlídání a bez práce.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Straki75 12. 1. 2013, 11:26
Super nápad!!! (Y) (Y) (Y) V pekárně peču x let, ale toto mně nenapadlo!!! Díííky!!! |:o) |:o) |:o)
mondas 14. 1. 2009, 9:14
Jééééé (Y) (Y) (Y) to je supr nápad :-) to mě tedy vůbec nenapadlo *-) díky moc za tip (clamp) (clamp)
eliskaXL 14. 1. 2009, 9:11
dobrej napad!diky za nej! (Y) (Y) (Y)
tygrova 14. 1. 2009, 8:47
To je super nápad,jen nevím jak tu mojí nastavím jen na 10 minut.Mám ETU Harmoni. *-)
Yvetaaa 14. 1. 2009, 8:44
super napad taky by me to nenapadlo stale tu hledam nejake nove receptiky a pokazde na neco noveho narazim diky moc (Y) (Y) (Y)
Dermajetics 14. 1. 2009, 8:26
Musím se přiznat mě taky ne.... to je moc dobrý nápad :-) (Y) :-) (L) (hello)
Zrušený účet 14. 1. 2009, 8:18
(I)To určitě vyzkouším! Vůbec by mě to nenapadlo! Díky za tip!!! (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie