Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

Vanilkovo-čokoládové řezy

0.0
Vanilkovo-čokoládové řezy

Potřebné ingredience

3 vejce, 20 dkg moučkového cukru, 1 a 1/2 lžíce kakaa, 2 dcl oleje, 1 dcl vlažné vody, 15 dkg hladké mouky, 1/2 prášku do pečiva KRÉM : 25 dkg másla, 10 dkg moučkového cukru, 1 vanilkový puding, 0, 5 l mléka, na ozdobu banány POLEVA : 2 tyčinky ledových kaštanů, ztužený tuk

Postup přípravy

Tento recept je od paní (hankaniki) ID 41408 , akorát, že řezy nejsou banánové, jelikož nemáme rádi ovoce v dortu a v moučníkách, takže náplň je vanilková a je moc dobrá!

Nejprve jsem si ušlehala bílek, poté v druhé míse žloutek s ostatními ingrediencemi, rozdělila na 2 a upekla 2 kusy korpusu, každý zvlášť, protože jinak se mi nevešli do trouby.(Zřejmě by to šlo i tak, udělat na jeden plech 1 a poté rozříznout) Potom jsem si uvařila pudink, trouchu nechala vychladnout,pokrytí fólií, aby nevznikl škraloup, v další míse jsem si utřela máslo s cukrem a poté zašlehala do toho puding. Ve vodní vodní lázni jsem rozehřála kaštany, přidala jsem ještě trochu čokolády a asi tak na velkou lžíci rostliného tuku.
Namazala jsem si krémem jeden korpus, dala na něho druhý, trochu potřela hořejšek a nalila polevu. Poté šupajda do ledničky a ukrajovat.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gucci envy 14. 1. 2009, 22:36
Je to opravdu moc dobré!
sugi1985 14. 1. 2009, 18:24
Tak toto vyzerá super 8o| čo najskôr to vyskúšal :-p (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie