(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Teplý uzenářský sýr neboli sýrová vaječina

Potřebné ingredience
10dkg tvr.sýra,1cibule,asi 10dkg uzeniny,2vejce,sůl a kousek másla
Postup přípravy
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku,přidáme nakrájenou uzeninu,sýr a necháme rozpustit(sýr) a nakonec vmícháme rozšlehané vejce a osolíme.Můžeme přidat ještě pažitku nebo naťovou cibulku.Je to taková sýrová vaječinka a kdo rád rozpuštěný sýr,tak si pošmákne.

Takhle si to připravila moje Evča.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Pralinkaa
(upraveno)
24. 1. 2009, 9:44
To vypadá dobře.
A sejra já můžu tak určitě vyzkouším.Jinak Evča je šikula,že už umí tak kuchtit.



nahlásit

Bylinka1
(upraveno)
25. 1. 2009, 13:58
@Pralinkaa
Je to dobrůtka-ten krááásně rozteklý sýrek
.


nahlásit