(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
rajská polévka - rychlovka
Potřebné ingredience
100% rajčatová šťáva (1 l - krabicová), sáček rýže, cukr, sůl
Postup přípravy
Do osolené vroucí vody dát vařit propláchnutý sáček rýže (neotevřený) tak na 17 - 20 minut.
Do druhého hrnce nalít rajčatovou šťávu, ohřát ji (ne do varu), přidat 3-6 polévkových lžic cukru (podle chuti) a mírně osolit. Horkou uvařenou rýži nasypat do ochucené rajčatové šťávy, promíchat a je hotovo.
Maximálně ji trochu ještě dosladíte či dosolíte.
Do druhého hrnce nalít rajčatovou šťávu, ohřát ji (ne do varu), přidat 3-6 polévkových lžic cukru (podle chuti) a mírně osolit. Horkou uvařenou rýži nasypat do ochucené rajčatové šťávy, promíchat a je hotovo.
Maximálně ji trochu ještě dosladíte či dosolíte.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé