Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Kotlety na celeru se šlehačkou

0.0
Kotlety na celeru se šlehačkou

Potřebné ingredience

vepřové kotlety, sůl, orientální koření, směs na rožnění, paprika, rajče, menší celer, česneková sůl, vývar případně voda na podlití, šlehačka

Postup přípravy

Kotlety naklepat a osolit, z jedné strany posypat orientálním kořením, z druhé směsí na rožnění. Na pánvi rozehřát olej a kotlety z obou stran orestovat (cca 1,5 minuty jednu stranu).

Orestované kotlety rozložit na dno pekáče, zalít zbytkem z pánve. Papriky nakrájet na nudličky, rajče a celer také. Pokrýt jimi povrch kotlet a celé zasypat česnekovou solí. Zalít vývarem nebo horkou vodou, aby byly kotlety mírně ponořené. Překrýt a dusit do měkka (1/2 až 3/4 hodiny)

Nakonec zalít šlehačkou a krátce nechat dopéct. Příloha: brambory nebo kaše... nebo dle chuti.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie