(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Pečeně na pórku a kapii se šlehačkou

Potřebné ingredience
plátky pečeně bez kosti, 1-2 mladého čerstvého pórku, 0,5 červené kapie, anglická slanina, smetana na šlehání, sůl, pepř, olej
Postup přípravy
Plátky nařízneme po stranách, osolíme a opepříme z obou stran. Na trošce oleje si osmáhneme z obou stran, přidáme na drobno nakrájenou slaninu, na kolečka nakrájený pórek a na kostičky kapii... krátce porestujeme, popřípadě přiklopíme pokličkou a stáhnem plamen, aby se jako by dusilo v páře - záleží jakou máte pánev nebo hrnec. Pokud se bojíte, můžete trošku přidat másla a přilopit pokličkou.. Jedná se o 2-3 minutky. Zalejeme šlehačkou, necháme přijít k varu, popřípadě dochutíme a můžeme podávat.
Velice rychlé a chutné jídlo, my máme rádi s rýží.
Dobrou chuť :-)
Velice rychlé a chutné jídlo, my máme rádi s rýží.
Dobrou chuť :-)

osmáhneme z obou stran

přidána zeleninka a krátce orestujeme

podlejeme šlehačkou

a je hotovo, dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé