(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Plněné žampiony v trojbalu
Potřebné ingredience
žampiony,vejce,hladká mouka,srouhanka ,olej na smažení ,sůl,kousek sýra
eidamu,šunka.
Postup přípravy
Očistíme si žampiony a odkrojíme nožičky. Do plátku šunky dáme
kostičku sýra ,zabalíme ji a nacpeme do žampionu. Takto připravený žampion
obalíme v trojbalu a smažíme.Podáváme s brambory .
kostičku sýra ,zabalíme ji a nacpeme do žampionu. Takto připravený žampion
obalíme v trojbalu a smažíme.Podáváme s brambory .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ssonda
(upraveno)
18. 2. 2009, 21:21
Jééé mňam,hned bych si je dala
dolik76
(upraveno)
18. 2. 2009, 21:18
Vypadá to dobře,ale nějak nechápu jak narvu plátek šunky a sýra do tak malé dírky
jirouscata
(upraveno)
24. 2. 2009, 20:10
@dolik76
4ím větší žampionek tím více narvaný
Pavla s
(upraveno)
18. 2. 2009, 21:19
@dolik76
musíte koupit velké žmpiony , myslím , že v dnešní době to není problém
Erulka
(upraveno)
18. 2. 2009, 21:15
Tiez robym obalovane zampiony ale plnim ich smazenicou.Tu robym ze si na masle spenim na male kocky cibulku pridam na male kocky pokrajane nozicky zo zampionov,osolim,okminujem zalejem vajickami.Potom plnim hlavky hub touto zmesou a urobym trojobal.Je to vyborne tak posielam pre inspiraciu aby ste maly obmenu.
jirouscata
(upraveno)
25. 2. 2009, 6:59
@Erulka
i tak to může být dobré třeba to někdy zkusit