Zobrazit přihlášovací formulář

Bramborovo-sýrový krém

0.0
Bramborovo-sýrový krém

Potřebné ingredience

Bramborová kaše, mléko (můžeme kombinovat s vodou), tavený sýr (nejlépe nízkotučný ), Podravka nebo jiná dochucovací směs (příp. bujón), hladká mouka, opečená houska.

Postup přípravy

Bramborovou kaši, která nám zbyla třeba od večeře, rozředíme mlékem a vodou, vaříme, přidáme tavený sýr, ochutíme kořenící směsí nebo bujónem a povaříme. Pokud máme polévku příliš řídkou, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou s vodou a provaříme, je potom krémovější. Podáváme s opečenou houskou.

Jednoduché, rychlé, levné :-).

Dalším variantám se meze nekladou :-).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie