Bramborovo-sýrový krém
Potřebné ingredience
Bramborová kaše, mléko (můžeme kombinovat s vodou), tavený sýr (nejlépe nízkotučný ), Podravka nebo jiná dochucovací směs (příp. bujón), hladká mouka, opečená houska.
Postup přípravy
Bramborovou kaši, která nám zbyla třeba od večeře, rozředíme mlékem a vodou, vaříme, přidáme tavený sýr, ochutíme kořenící směsí nebo bujónem a povaříme. Pokud máme polévku příliš řídkou, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou s vodou a provaříme, je potom krémovější. Podáváme s opečenou houskou.
Jednoduché, rychlé, levné :-).
Dalším variantám se meze nekladou :-).
Jednoduché, rychlé, levné :-).
Dalším variantám se meze nekladou :-).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé