Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 44 návštěvníků)

Arabelčina banánová rychlá buchta

0.0
Arabelčina banánová rychlá buchta

Potřebné ingredience

300g hladké mouky, 1 prdopeč, 4 celá vejce, 200g krupicového cukru, 1 máslo nebo hera, 4 zralé rozpučené banány, asi půl deci mléka

Postup přípravy

Všechny suroviny kromě mléka smícháme dohromady. Mléko dáme až nakonec a to podle tuhosti těsta. Mělo by být takové, ať se pěkně vylije do vymazané a vysypané formy. Poté buchtu dáme péct do vyhřáté trouby na 160 stupňů do zlatova. Po upečení polijeme buchtu čokoládovou polevou a já v mém případě nasypala barevné kuličky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

katkajohny 7. 6. 2009, 18:55
Dobrý den,Petro, už ji mám dlouho v oblíbených,ale pekla jsem ji teprve včera. A je SUPER (Y) (Y) (Y) (Y). Chutnala nám všem moc,manželovi,dceři,mojí ségře i mně........ Mám podobný recept z Apetitu,ale ten Váš je lepší,jednodušší (clamp) (clamp). Děkuji a mějte se pěkně,Katka.
Venduliznina 27. 4. 2009, 15:26
(radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (dance) (dance) (dance) (dance) (dance) ZKUSILA JSEM A JE VÝBORNÁ (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
arabelka 27. 4. 2009, 18:36
@Venduliznina tak to je dobře, že chutnala (L) (L) (L) (L)
šarinka 22. 3. 2009, 16:05
(hello) (hello)ja už pekla 3x (zajic) (zajic)...a hlava děrava..pokaždy zapoměla poděkovat za receptík...je to moc velka mnamka (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L)
arabelka 22. 3. 2009, 18:18
@šarinka díky Šari (L) (L) (L) (L) to jsem ráda, že tolik chutná (Y) (Y) (Y) ....je to výborné, když zapomeneš na banánya ony začínají trošku černat....ideální pro upečení buchty.Z čerstvých to nemá cenu dělat. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie