Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuře ve strouhance a na smetaně

0.0
Kuře ve strouhance a na smetaně

Potřebné ingredience

Kuře, šlehačka ,máslo,srouhanka,vajíčko,hladká mouka,sůl,

Postup přípravy

Kuře si naporcujeme na malé kousky a osolíme ho a obalíme (i s kůží) klasicky v trojbalu.Takto připravené kuře naskládáme do pekáčku a zalijeme šlehačkou.Navrch na strouhanku ,která není zalitá šlehačkou nakrájíme hoblinky másla.Zaklopíme pekáčem a pečeme tak na 175 stupňů asi 60 minut a potom odklopíme a ještě tak 5- 10 minutek dopékáme.Je to opravdu mňamka a zase něco jiného než obyčejně pečené kuře. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory,s hranolkami a zeleninovým salátem .
Až budu vařit dodám foto.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

janča 23 16. 4. 2007, 9:36
skusím to ale tu kuži raději soundám špatně by na to chytala strouhanka pak dám vědět jak chutnalo (X)
haninka74 30. 4. 2007, 11:05
@janča 23 Tak jaké to bylo ,určitě mapište :-)
Brůs 3. 12. 2015, 19:48
@haninka74 My takto delame kralika. Kdyz jsem vlozila recept, pry jsem prase, ze to musi byt hnus. ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie