Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Kapusta s vepřovým masem po bulharsku- rychlé a snadné!!!

0.0
Kapusta s vepřovým masem po bulharsku- rychlé a snadné!!!

Potřebné ingredience

2 cibule, vepřové maso (lépe libovější), 1 malá hlávka kapusty nebo 1/2 velké, brambory na kostičky, jíška na zahuštění, česnek, sůl, pepř

Postup přípravy

Vařím v tlakovém hrnci. Na oleji si osmažím cibulku nakrájenou najemno, potom přidám na kostičky nakrájené vepřové maso, osolím, opepřím a opeču. Když se maso zatáhne, tak přidám nakrájenou kapustu a na kostičky nakrájené brambory, promíchám, podleju vodou, dosolím a vařím cca 30 minut. Potom zahustíme jíškou a nakonec přidáme česnek utřený se solí.
Je to vynikající, děti to milujou, ale přitom rychlé, snadné a nenadělá se nádobí:-)

Všechno už je v hrnci, teď už jen zavřít a nechat vařit...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Moselka 23. 10. 2011, 18:52
Super nápad! (Y) (Y) (Y)
vevey 25. 8. 2009, 13:08
(Y)děkuji za inspiraci , vyzkouším
LenkaCh70 31. 3. 2009, 21:12
Taky dělám, je to opravdu vynikající, (Y), někdy to dělám místo masa s klobásou (pro dospělé) nebo s nakrájenou šunkou, když je to i pro děti (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie