Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuřecí řízky se suchým salámem a sýrem

0.0
Kuřecí řízky se suchým salámem a sýrem

Potřebné ingredience

Libivolné množství kuřecích řízků (jde to i na vepřové,) měkký- mazací sýr nejlépe nějaký pikantní ( dětem samo že né :-)), poličan, paprikáš nebo herkules, sůl, strouhanka, vejce, hl.mouka.

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme a potřeme jednu stranu mazacím sýrem na který připlácneme kolečka salámu aby byl řízek celý pokrytý salámem, totéž uděláme potom i z druhé strany a normálně obalíme v trojobale a smažíme na pánvi.Podáváme třeba s bramborem. Dobrou chuť!!! :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

milamiky 5. 6. 2007, 22:54
Já jsem něco takového dělala ale s chlebem,vynikající večeře,jen ten chleba jsem neklepala ;-) ;-),potřela sýrem z obou stran,připlácla salám a obalila v trojobala a usmažila na páni :-$ :-$
domeš 6. 6. 2007, 19:42
@milamiky Jooo tak to je ale určitě také dobrůtka jen si to představím a slintám ale mám smůlu, držím dietu do plavek tak si budu muset nechat zajít chuť Ale určitě to později vyzkouším
Sabulaida 22. 4. 2007, 19:57
Dobrý večer Martinko, dneska jsem dělala vaše řízky a to byla bašta (PL) (PL) (PL). Úplně super (Y) (Y) (Y) Sabina
domeš 5. 6. 2007, 22:00
@Sabulaida Dobrý večer Sabinko, jsem ráda že vám chutnalo ;-) Měla jsem rozbitý počítač, tak jsem Váš komentář objevila až dnes. Já bych se po nich mohla utlouct jaká je to ňamka :-P :-P :-P Ještě mám jeden fígl, který jsem tam zapoměla písnout, někdy do strouhanky přidám ještě hrst nadrobno nadrcených cornflakesů a je to ještě lepší :-) Martina (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie