(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
**JEDINEČNÁ UZENÁ POLÉVKA SE ZELÍM A FAZOLEMI!**

Potřebné ingredience
1kg uzených žebírek
- červené fazole (množství dle libosti)
- kysané zelí (taktéž dle libosti)
- 1 cibule
- cukr
- ocet
- petrželka na ozdobu
Postup přípravy
Uzená žebra vaříme do měkka, vyjmeme, obereme a nakrájíme na kousky. Do vývaru přidáme přes noc namočené fazole včetně vody a povaříme do poloměkka. Následně přidáme ještě propláchnuté a nakrájené zelí a cibulku a opět vaříme do měkka. Přidáme uzené maso, dochutíme cukrem a octem a ozdobíme petrželkou.
Dobrou chuť!
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
CoolKids
(upraveno)
29. 12. 2013, 19:31
Dala jsem fazole z plechovky /červené/ , protože jsem spěchala. Zjemnila jsem smetanou. Moc jsme si pochutnali.



nahlásit