(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Linecké cukroví - nízkobílkovinné
Potřebné ingredience
170 g Finaxu, 40g pudinkového prášku, 70 g moučkového cukru, 140 g Hery, 1/2 balíčku vanilkového cukru, strouhaná citrónová kůra, 50 - 60 g rybízového džemu.
Postup přípravy
1. Z Finaxu, moučkového cukru, vanilkového cukru, Hery a strouhané citrónové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme uležet v chladu (minimálně 1 hodinu).
2. Z těsta po částech vyválíme plát silný asi 1/2 - 1 cm a pomocí formiček vykrajujeme různé tvary nebo tvoříme sušenky lisem na těsto.
3. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 8 - 10 minut.
4. Po upečení vychladlé cukroví slepujeme džemem nebo krémem.
100 g obsahuje: 11 mg fenylalaninu, 0,2 g bílkovin, 28,1 g tuků, 74 g sacharidů, 2324 / 553 kJ/kcal
2. Z těsta po částech vyválíme plát silný asi 1/2 - 1 cm a pomocí formiček vykrajujeme různé tvary nebo tvoříme sušenky lisem na těsto.
3. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 8 - 10 minut.
4. Po upečení vychladlé cukroví slepujeme džemem nebo krémem.
100 g obsahuje: 11 mg fenylalaninu, 0,2 g bílkovin, 28,1 g tuků, 74 g sacharidů, 2324 / 553 kJ/kcal
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé