Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Kuře "Balkari"

0.0
Kuře "Balkari"

Potřebné ingredience

2 kuřecí prsa
1 střední cibule
1-2 větší stroužky česneku
250 ml smetany na vaření
250g balkánského sýra
kávová lžička kari
kousek másla

Postup přípravy

Na másle zesklovatíme cibulku, přidáme česnek a necháme rozvonět. Přidáme kousky masa, orestujeme dozlatova. Přidáme kari, smetanu, nahrubo nastrouhaný sýr, zamícháme, přikryjeme pokličkou a necháme sýr rozpustit. Podle hustoty a množství omáčky přidáme trochu hotové jíšky na zahuštění, abychom získali hustou omáčku. Podle potřeby dosolíme, ale sýr samotný je dost slaný.
Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Layla69 22. 3. 2009, 10:36
můžu doporučit je to výýýýýbornýýýý... (Y) (clamp)
judunaja 19. 3. 2009, 16:24
To vypadá dobře, půjdu do toho hned zítra na oběd (pl) (B) Zuzana
kleontynka 20. 3. 2009, 12:34
@judunaja Doufam ze bude chutnat, preji dobrou chut (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie