Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Medvědí česnek v kuchyni

0.0
Medvědí česnek v kuchyni

Potřebné ingredience

Jaro je tady a s ním i medvědí česnek, výborná aromatická rostlinka rostoucí na loukách a stráních v blízkosti vody. Jeho listy používám jak na posypání chlebíčků, do brambor, do masových nádivek, vaječiny, jako špenát (půl napůl s mladými kopřivami) ...

Postup přípravy

Na obr. a) chlebíčky s medvědím česnekem
b) míchamé brambory s medvědím česnekem a kuřecími plátky v hořčičném těstíčku

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marz 9. 5. 2012, 10:38
strašně bych ho chtěla ochutnat-no u nás nikde neroste :-@ale věřím vám že je to lahoda-skoro vám závidím (F)
Nency22 8. 5. 2012, 13:45
Dobrý den, jsem úplný amatér, přestěhovala jsem se na vesnici a chci si natrhat medvědí česnek, ale nevím, jak ho uchovat, můžete mi prosím poradit. Díky za každou informaci. Pavlína
Jambi 29. 5. 2012, 9:19
@Nency22 Pavlínko, nejlíp zamražený :-) a omlouvám se za pozdní odpověď, nějak teď bylo málo času nakouknout (F)
keltka 15. 4. 2009, 15:57
medvědí česnek nemá chybu (Y) (Y) (Y) pěstuji ho na zahrádce a pro nás je nenahraditelný :-) normální česnek mi vadil na žaludek a tento dávám všude bez problémů (clamp)
Jambi 16. 4. 2009, 0:00
@keltka jj, i pro nás je stravitelnější :-) pokud mám používat stroužky, tak pak jedině ten kulatý, je jemnější a taky z něj nejsou problémy (Y) a já miluju takovou bramborovo-kroupovou česnečku ;-) (jidlo) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie