Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Výborné česnekové kapsy

0.0
Výborné česnekové kapsy

Potřebné ingredience

sůl ,cibule,anglická slanina 4 plátky,olej 4 lžíce,plátky vepřového masa 4 porce,majoránka ,pepř,česnek, hermelín,nebo niva

Postup přípravy

Plátky masa rozklepeme, osolíme, opepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem a posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme hermelín nebo nivu a dáme doprostřed plátku.Celé to zabalíme a svážeme nití,jako když děláme ptáčky,, dáme na rozpálený olej a opékáme z obou stran dozlatova. Poté vyjmeme česnekové kapsy z pánve a dáme na talíř.

Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat. Pak přidáme česnekové kapsy, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Šťávu můžeme dochutit solí, sojovou omáčkou a podobně.

Z hotových česnekových kapes odmotáme nitě a podáváme s bramborami nebo rýží a okurkovým salátem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie