Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

ČESNEKOVÉ KAPSY

0.0
ČESNEKOVÉ KAPSY

Potřebné ingredience

4 plátky vepřového masa
česnek
majoránka , Hermelín nebo Niva
anglická slanina ,sůl, pepř, cibule, olej

Postup přípravy

Plátky masa rozklepeme, osolíme, opepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem a posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme Hermelín nebo Nivu a dáme doprostřed plátku. Plátek přehneme a sklepneme nebo propíchneme párátkem tak, aby se nerozevřel, dáme na rozpálený olej a opékáme z obou stran dozlatova. Poté vyjmeme kapsy z pánve a dáme na talíř.

Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a necháme chvilku orestovat. Pak přidáme kapsy, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Šťávu můžeme dochutit solí, sojovou omáčkou atd. Podáváme s bramborami nebo rýží.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nikass 8. 11. 2009, 9:15
Dnes na to jdeme...děti si ho samy vybraly ...vypadá to úžasně, tak pak dáme vědět ... a děkujeme :-) (Y)
mamina895 4. 11. 2009, 8:58
Recept znám,sama dělám i z kuřecího či králičího masa,pouze i do výpeku přidávám 1 stroužek lisovaného česneku.Všem nám moc chutná a je velmi oblíben,Ňam,ňam.Jarmila (clamp)
meloun51 4. 11. 2009, 19:50
@mamina895 Dobrý večer Jarmilko, dostala jsem se sem až teď a moc jste mě potěšila ,že vám receptík chutná.
Kris.T 4. 11. 2009, 8:48
:-p hmmm v nejbližší době vyzkouším! (Y)
meloun51 (upraveno) 8. 11. 2009, 20:56
@Kris.T Dobrý večer Kristínko doufám, že vám bude chutnat. Pak napište.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie