Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Vepřové na fazolkách !!!!

0.0
Vepřové na fazolkách !!!!

Potřebné ingredience

Vepřové maso(4 plátky),fazolové lusky,máslo(Rama Coulines),smetanu,mléko,sůl,pepř

Postup přípravy

Vepřové maso si naklepeme,osolíme a opepříme.Na pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme do něj řízky,které osmažíme z obou stran.Maso smažíme dokud není měkké,ke konci smažení přidáme lusky,které jsem si předtím nakrájeli na menší kousky.Chvíli posmažíme z masem.Poté maso vyjmeme.Lusky ze zbytkem másla,přelijeme do hrnce,přidáme smetanu.Povaříme,přidáme mléko,sůl a zahustíme.Maso s omáčkou,podáváme s vařeným bramborem.Je to jednoduché,rychlé a moc a moc dobré.Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cechma 13. 2. 2008, 9:54
Dobrý den Petři,tedkom jsem to dovařila na oběd a můžu říct jen jedním slovem,prostě SKVĚLE (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) a hlavně rychlé (L) (L) (L) (L) (L) (L) Eva a Martínek
Oxi 13. 4. 2007, 17:02
opravdu mňamka (Y).Diky za super recept (D)
Petra+3Lumpici 14. 4. 2007, 10:47
@Oxi Díky,jsem moc ráda,že vám chutnalo. :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie