Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Plněné žampiony mletým masem

0.0
Plněné žampiony mletým masem

Potřebné ingredience

Žampiony,mleté maso,sýr,sůl,kmín,pepř,česnek,hladká mouka,strouhanka,vejce,olej na smažení.

Postup přípravy

Žampiony očistíme a oddělíme nohy od hlaviček.Do mletého masa vmícháme
nakrájené nohy žampiónů,nastrouhaný sýr,vejce a dle chuti osolíme a okořeníme.
Takto připravenou směsí plníme žampiónové hlavičky, obalíme v trolbalu a smažíme
dozlatova.podáváme s bramborovou kaší nebo s vařeným bramborem.

naplněné žampionové hlavičky

místo trojbalu použíbám těstíčko a strouhanku je to rychlejší a při smažení nevytéká sýr

obalené žampionové hlavičky a ze zbylé masové směsi jsem udělal karbanátky

Hotovo už jen papáme

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

akžena 29. 9. 2012, 16:11
žampiony takto plním nivou,ale mám v lednici malé hlavičky bedlí,tak to zkusím :-) :-)
marz 29. 9. 2012, 14:48
jdu na ně (Y)
Matbar 5. 4. 2011, 18:30
(hotdog) (hotdog) úžasné,zrovinka jsme dovečeřeli (hello)
haninka74 15. 9. 2011, 12:02
@Matbar (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie