(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Tuňák zapečený s brambory a brokolicí podle Ditky
Potřebné ingredience
2 konzervy tuňáka v tomatu,8 uvařených brambor,1 brokolice,15 dkg Nivy,olivový olej,bylinkové koření
Postup přípravy
Brokolici chvilinku povaříme,brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na silnější plátky,Nivu nastrouháme na hrubém struhadle.
Do nevymazané zapékací mísy poklademe 1/2 plátků brambor-poklademe celé dno,posypeme bilinkovým kořením,na to vysypeme obě plechovky tuňáka,rozetřeme ho po bramborách,naklademe na něj růžičky uvařené brokolice a zasypeme druhou 1/2 brambor,trochu povrch zarovnáme,posypeme bylinkovým kořením,zasypeme nastrouhanou Nivou a celé pokapeme olivovým olejem.
Podáváme s čerstvou zeleninou nabo s čalamádou.
Dobrou chuť
Do nevymazané zapékací mísy poklademe 1/2 plátků brambor-poklademe celé dno,posypeme bilinkovým kořením,na to vysypeme obě plechovky tuňáka,rozetřeme ho po bramborách,naklademe na něj růžičky uvařené brokolice a zasypeme druhou 1/2 brambor,trochu povrch zarovnáme,posypeme bylinkovým kořením,zasypeme nastrouhanou Nivou a celé pokapeme olivovým olejem.
Podáváme s čerstvou zeleninou nabo s čalamádou.
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
NelyBely
(upraveno)
24. 10. 2015, 11:37