Rybí filé na žampionech s brambory a zel. oblohou

Potřebné ingredience
Rybí filé
Žampiony čerstvé
Olivový olej
Sůl, citr. šťáva, petr. nať
Příloha: Vařené brambory
Zeleninová obloha
Postup přípravy
1. Omyté kousky filé osušíme, osolíme a zlehka opékáme na olivovém olejï
2. Po chvilce přidat na plátky nakrájené žampiony, přikrýt pánev poklicí a dusit cca 10 min
3. Hotové maso vyndat, výpek zastříknout citr. šť. a zasypat petr. natí
4. Na taíři přelít maso výpekem
5. Podáváme s brambory a zel. oblohou
2. Po chvilce přidat na plátky nakrájené žampiony, přikrýt pánev poklicí a dusit cca 10 min
3. Hotové maso vyndat, výpek zastříknout citr. šť. a zasypat petr. natí
4. Na taíři přelít maso výpekem
5. Podáváme s brambory a zel. oblohou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

benajda
(upraveno)
8. 7. 2009, 23:05
Teda to vypadá nádherně




nahlásit