Zobrazit přihlášovací formulář

Rybí filé na žampionech s brambory a zel. oblohou

0.0
Rybí filé na žampionech s brambory a zel. oblohou

Potřebné ingredience

Rybí filé
Žampiony čerstvé
Olivový olej
Sůl, citr. šťáva, petr. nať
Příloha: Vařené brambory
Zeleninová obloha

Postup přípravy

1. Omyté kousky filé osušíme, osolíme a zlehka opékáme na olivovém olejï
2. Po chvilce přidat na plátky nakrájené žampiony, přikrýt pánev poklicí a dusit cca 10 min
3. Hotové maso vyndat, výpek zastříknout citr. šť. a zasypat petr. natí
4. Na taíři přelít maso výpekem
5. Podáváme s brambory a zel. oblohou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

benajda 8. 7. 2009, 23:05
Teda to vypadá nádherně |:o) |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie