Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Vepřové plátky pana uzenáře

0.0
Vepřové plátky pana uzenáře

Potřebné ingredience

4 plátky kýty, 5 dkg slaniny, 2 nožky párku, cibule, česnek, hořčice, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepat, osolit, opepřit, potřít hořčicí, poprášit moukou a zprudka osmahnout na oleji.
Přidat na kolečka nakrájenou cibuli, plátky česneku, slaninu a párky.
Dusit do měkka.
Vhodná příloha je rýže nebo brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

galli 29. 5. 2007, 11:22
Tak tuhle dobrůtku jste mi teď připomněla :-) :-) :-),už jsem to hodně dlouho nedělala a je to fakt bašta (PL).Já to pekla v remosce...no a taky vím,co bude zítra k obědu (Y) (Y) ;-) ;-) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie