(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Pangasius se sušenými rajčaty
Potřebné ingredience
na 4 porce
filety z pangasia - cca 600 gramů, 2 cibule, 1 česnek (celá palice, klidně i víc, smažením zesládne, nebojte se toho :-)), 1/2 sklenice sušených rajčat, špetka soli
Postup přípravy
Oloupeme cibuli a česnek, cibuli nakrájíme na kolečka, stroužky česneku rozkrojíme podélně na polovinu. Sušená rajčata pokrájíme na menší kousky. Na pánev dáme rajčata i s olejem, ve kterém byla naložená, přidáme cibuli a česnek a chvilku smažíme. Až cibule zesklovatí, přidáme filety z pangasia, lehounce osolíme. Chvíli dusíme, pak filety otočíme. Hotovo cca za 10-15 minut.
Podáváme ideálně s rýží. My máme nejradši rýži basmati, s tou to nemá chybu.
Je to neuvěřitelně dobré :-)
Recept jsem našla na www.dobrerecepty.cz.
Podáváme ideálně s rýží. My máme nejradši rýži basmati, s tou to nemá chybu.
Je to neuvěřitelně dobré :-)
Recept jsem našla na www.dobrerecepty.cz.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rozdo
(upraveno)
2. 11. 2009, 8:41
toho česneku jako celou palici???nebo stroužek?
bude to jist i male dítě 2roky?
recept zní dobře


nahlásit

michvon
(upraveno)
5. 11. 2009, 18:57
@rozdo
Palici česneku
On zesládne, nebojte. Naše děti to jedí taky, mladší je rok a tři čtvrtě, může se po tom utlouct. Mám vyzkoušeno, že čím víc česneku a cibule, tím je jídlo lepší.

nahlásit

Fanuli
(upraveno)
2. 11. 2009, 18:37
@rozdo
Já dala celou palici,jak se píše v receptu.Synovi jsou 4 a ryba mu moc chutnala,jen nechtěl ty "věci " okolo (rajčata,cibule,česnek) a je každého věc zda bude jíst jen rybu,která získala od zeleninky moc zajímavou chuť,nebo to sní všechno.Rozhodně se nebojte,že tam je česnek hodně cítit.Tím,že je na velké kousky a osmažený,tak se dá i sníst-i když 2 letému dítěti bych ho asi nedávala.
Iveta

nahlásit

Fanuli
(upraveno)
1. 11. 2009, 17:46
Moc dobré!!!
Děkujeme za super nedělní obídek!
Iveta






nahlásit