Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kuřecí plátky na kapiích

0.0
Kuřecí plátky na kapiích

Potřebné ingredience

1 kg kuřecích prsních řízků,nakládané kapiové řezy,cibule,trošku oleje,sůl,pepř,hl.mouka.

Postup přípravy

Kuřecí plátky naklepeme,osolíme a jemně opepříme.Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,na ní klademe plátky masa a opečeme.Poté lehce podlijeme vodou,přidáme kapie ( i malinko nálevu z nich,ale opatrně,aby pak pokrm nebyl moc kyselý!!!) a dusíme.Když je maso téměř měkké,vyjmeme jej a šťávu zaprášíme moukou-asi tak 1 lžící,přilijeme trošku vody,rozmícháme,provaříme a vložíme zpět maso a dokončíme.
Lze samozřejmě použít i vepřové nebo hovězí maso,prostě,kdo má jaké rád.
Příloha:rýže nebo brambory,nejlépe uvařené ve slupce.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie