Pařez pro švagra
Potřebné ingredience
mramorový korpus, rum, čokoládový krém, čokoláda, ozdoby z WI
Postup přípravy
Váha dortu 1,50 kg.
***
***
***
***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jáňa2
(upraveno)
1. 10. 2009, 22:04
Ilčo, moc děkuji
Ilonáček
(upraveno)
1. 10. 2009, 13:53
jazavka
(upraveno)
29. 9. 2009, 19:01
...krasa...
Jáňa2
(upraveno)
29. 9. 2009, 19:13
@jazavka
Jaru, moc děkuji
darinka30
(upraveno)
29. 9. 2009, 16:51
super...
Jáňa2
(upraveno)
29. 9. 2009, 18:29
@darinka30
Darinko, děkuji
akin77
(upraveno)
29. 9. 2009, 13:18
Jani, moc pěkný pařízek!
Jáňa2
(upraveno)
29. 9. 2009, 14:08
@akin77
Veru, moc děkuji
gonzar
(upraveno)
29. 9. 2009, 12:43
Jani, moc hezký pařez a kůra nemá chybu.
Jáňa2
(upraveno)
29. 9. 2009, 14:07
@gonzar
Alenko, díky
chopper Jája
(upraveno)
29. 9. 2009, 11:48
hezkyyyyy
Jáňa2
(upraveno)
29. 9. 2009, 12:33
@chopper Jája
Jani, moc děkuji
Jáňa2
(upraveno)
29. 9. 2009, 11:47
Ahoj, moc děkuju . Dopředu jsem si jí nedělala, já jsem si jí lžičkou rozetřela na pečící papír a nechala zatuhnout při pokojové teplotě a pak jsem si jí nožen po kouskách seškrabovala a lepila na vychlazený dort.
verunka.nika
(upraveno)
29. 9. 2009, 11:22
moc hezký, zrovna čerpám inspiraci a v pátek ho budu dělat taky....můžu se zeptat kdy jste si připravila tu čokoládu jako kůru? já bych si jí asi chtěla udělat nějak dopředu, ale nevím jak dlouho