Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Koprovka

0.0
Koprovka

Potřebné ingredience

máslo hl. mouka hov. vývar (bujon nebo v nouzi voda) cukr ocet kopr smetana žloutky sůl

Postup přípravy

Z másla a hl. mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem nebo vodou.Pořádně promícháme a prováříme......Dochutíme solí, cukrem, octem a nakonec dáme kopr nasekaný najemno. Odstavíme a v misce rozmícháme žloutky ve smetaně a pomalu přilijeme a už nevaříme!!!!

hotovo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kachena 5. 4. 2014, 18:03
je luxusní...Janinko, opět jsi nezklamala (L)díky a mně se do ní tolik nechtělo....ale řekla jsem si, že ta Tvoje se určitě povede i mně ,-)
bubík4 5. 4. 2014, 22:29
@kachena To mě moc těší Kačko, ještě lepší je, když vaříš hovězí maso a z toho vývaru pak děláš omáčku a maso dáš k omáčce, ale když maso není, jde to i takhle ,-) Jsem ráda, že jste si pošmákli (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie