Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Drůbeží játra na cibulce s pórkem

0.0
Drůbeží játra na cibulce s pórkem

Potřebné ingredience

Játra, cibule, sůl, pepř, pórek, čertova omáčka

Postup přípravy

Játra opečeme, přidáme na půlkolečka cibuli a pórek, opepříme. Polijeme čertovou omáčkou nebo jen kečupem, kdo nemá rád pálivé. Trochu podlijeme vodou a vaříme do propečení jater, nakonec osolit. Podávat s hranolky, vařenýma bramborama nebo jen tak s chlebem.

na pánvičce v průběhu vaření...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlasta33 14. 10. 2009, 12:36
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Zmolda 14. 10. 2009, 15:25
@Vlasta33 (F) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie