Francouzské brambor s kuřecím masem
Potřebné ingredience
uvařené brambory 1kg na kostičky
kuřecí maso (prsa 3x), 20dkg junioru
3 vejce, mléko, bazalka,máslo,eidam
Postup přípravy
Uvaříme si brambory, mezitím si osmažíme kuř. kousky na kostičky , junior na kostičky na másle a přidáme bazalku, do pekáčku dáme uvařené brambory, maso, a promícháme, dáme zapéct, po 20min přidáme 3vejce rozkvedlaná s mlékem a zalejeme brambory, pečeme do zlatova, můžeme posypat nastrouhaným eidamem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cindy1983
(upraveno)
22. 11. 2009, 12:52
mňamky, dneska jsem udělala k obědu, akorát bez kuřecího masa, místo toho jsem dala gothaj včetně junioru a místo mléka smetanu na vaření. takže výborné, děkuji za receptík!
cherrycake
(upraveno)
24. 11. 2009, 21:37
@cindy1983
děkuji Míšo