(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Žába 3D s postupem
Potřebné ingredience
mramoráček, krém s kaší, domácí marmeláda, potah Formix s WI
Postup přípravy
vykrajovat, okrajovat, tvarovat... :-)
Můj první 3D dort, snad se bude líbit
Můj první 3D dort, snad se bude líbit
počáteční korpusy
začínám okrajovat
už v tuhle chvíli jsem si říkala, že z toho snad žába ani nikdy nemůže být :-)
promazávám
punčovina v akci
ještě z boku
pomazáno, vychlazeno, jdu potahovat (a modlím se, ať to nepraskne... prasklo, ale šlo to krásně zahladit)
pořád to ještě nevypadá jako žába, doma slyším názory, proč dělám zeleného medvěda :-)
teď už to začíná mít podobu
ještě jednou celý výsledek :-) Je trochu macatější, než jsem zamýšlela, ale snad to nebude vadit :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
micuda6
(upraveno)
2. 11. 2009, 17:37
Vůbec to nevadilo, protože žabiša byla úúúúžasná, jak říká Anežka bavo . Teta děkujem
akr
(upraveno)
1. 11. 2009, 12:29
skvělá žába i postup
akin77
(upraveno)
1. 11. 2009, 10:44
Markét, žabura je krásná, určitě udělala veeeelikou radost!
miska.plyska
(upraveno)
31. 10. 2009, 21:27
perfektní žabka a postup nemá chybu
darinka30
(upraveno)
31. 10. 2009, 17:34
Katuš B.
(upraveno)
31. 10. 2009, 16:53
Ilonáček
(upraveno)
31. 10. 2009, 13:58
Lexi
(upraveno)
31. 10. 2009, 11:36