(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Bleskový "hrkaný" krém na dort

Potřebné ingredience
1 šlehačka (nejlepší je ta v krabičce, co má obsah tuku nad 30 %), 1 pudink bez vaření dr. Oetker, 1 ztužovač šlehačky SmetaFix, 1 malý mandarinkový kompot celý, dortový korpus.
Postup přípravy
S tímto krémem vás nenadálá návštěva nezaskočí - je hotov raz dva. Zvládnou i malí pomocníci sami :-)
Všechny přísady vložíme do těsnící uzavíratelné nádoby a pořádně protřeseme - hotovo!!! Pak už jen natřít a nechat ztuhnout.
Všechny přísady vložíme do těsnící uzavíratelné nádoby a pořádně protřeseme - hotovo!!! Pak už jen natřít a nechat ztuhnout.

Tohle budete potřebovat.

Všechno nandejte do uzavíratelné nádoby.

Pořádně protřepejte (ucítíte, že se krém už v nádobě "nehne").

Kuk - po otevření - už jsou suroviny spojené.

Natřete na korpus a pokud to vydržíte, dejte na chvíli ztuhnout do lednice. Hotovo :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé