(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Gnocchi s lososem
Potřebné ingredience
Pro čtyři osoby
Dva balíčky gnocchi -
400 g filetů lososa bez kůže -
1 větší pórek -
kelímek sladké smetany na vaření -
olivový olej -
čerstvě mletý pepř -
sůl
Postup přípravy
Očistíme pórek, nakrájíme ho na tenčí kolečka, použijeme bílou i zelenou část. Připravíme si pánev, olej a lososa.
Na pánvi rozpálíme olivový olej, dáme na něj opéct lososa. Když je opečený, vyndáme ho. Necháme trochu vychladnout a pak ho rozdělíme na malé kousky. Olej necháme na pánvi. Do oleje z lososa dáme pórek, necháme ho zesklovatět. Poté přidáme opečeného a rozděleného lososa. Ještě chviličku spolu smažíme. Přidáme čerstvě mletý pepř, zlehka osolíme, zalijeme smetanou a necháme přejít varem. Noky uvaříme podle návodu a přelijeme hotovou omáčkou. Je to hotové za pár minut a neskutečně dobré :-)
Na pánvi rozpálíme olivový olej, dáme na něj opéct lososa. Když je opečený, vyndáme ho. Necháme trochu vychladnout a pak ho rozdělíme na malé kousky. Olej necháme na pánvi. Do oleje z lososa dáme pórek, necháme ho zesklovatět. Poté přidáme opečeného a rozděleného lososa. Ještě chviličku spolu smažíme. Přidáme čerstvě mletý pepř, zlehka osolíme, zalijeme smetanou a necháme přejít varem. Noky uvaříme podle návodu a přelijeme hotovou omáčkou. Je to hotové za pár minut a neskutečně dobré :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé