Zobrazit přihlášovací formulář

Andulčina polevka

0.0
Andulčina    polevka

Potřebné ingredience

600g brambor,3 střední mrkve,150g hrašku předvařenýho,1porek ,olivový olej ,mletý pepř, muškátový ořišek, drcený kmín,1 kostka zeleninového bujonu.

Postup přípravy

Brambory nakrajíme na kostky,zalijeme vodou (ccaa1,5l) , osolíme a společně s bujonem vařime asi 10 min.
Mrkev a porek nakrajíme na tenká kolečka .Na trošce oleje osmažíme porek,přidáme mrkev a hrašek a chvíli smažime společně .Z hrnce s uvařenými bramborami jich asi polovinu vybereme a přidáme na panev k zelenině .Zamíchame a všechno dohromady opekáme 5-10min.Pak vmíchame lžičku kminu ,špetku pepře a přistrouhame kousek muškatového oříšku.Brambory zbylé v hrnci ve vývaru rozmixujeme dohladka pomorným mixerém .Vsypeme osmaženou zeleninu a promíchame povaříme asi tak 5min .Podle chuti dosolíme sypeme petrželkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie