Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

PERNÍČKY alá LEONIE

0.0
PERNÍČKY alá LEONIE

Potřebné ingredience

600g HLADKÉ MOUKY,
2 VEJCE,
125g HERY,
125g ROZPUŠTĚNÉHO MEDU,
200g CUKRU MOUČKA,
1 lžička JEDLÉ SODY,
1 lžička SKOŘICE,
2 lžičky MLÉKA,
PERNÍKOVÉ KOŘENÍ

Postup přípravy

Uděláme těsto, které vložíme na 24 hodin do lednice. Poté vyválíme a vykrajujeme. Dáme na pečící papír a pečeme na 170 -180 st. Já se vždy dívám, jestli už jsou perníčky zespodu trošku hnědé a pokud ano, tak vytahuji z trouby.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Xena 10. 12. 2009, 21:47
Dobrý večer Leni (L) (L) (L)konečně jsem se dostala k pečení vašich perníčků (clamp) (clamp) (clamp)jsou naprosto senzační |:o) |:o) |:o) |:o)opravdu hned měkkounké (Y) (Y) (Y)ale taky asi do Vánoc nevydrží :-D :-DŠtěpik se do nich už dost pustil a jsou prý mňamkový (H) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (smich) (smich)takže moc a moc díky a jiný už nikdy nepeču |:o) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Přeji Vám krásné Vánoce plné pohody a příjemný vstup do nového roku (stromecek) (banky) (kolednici) (novy rok)papa Market (witch) (K)
Lenluvik 11. 12. 2009, 17:27
@Xena Dobrý večer Markétko (hello), jsem ráda, že jste s receptíkem ode mě spokojená, udělala jste mi radost, že jste napsala, jak se vám povedly. (F) No já už pekla 4 várky, a holky to baští jak urvaný (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic), pochybuju, že do vánoc vydrží :-@ :-). Vám taky přeju krásné vánoce (vanoce) (jezisek) (kolednici) (banky) (andel) (stromecek) (pohoda), papa Lenka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie