turecka jogurtova polevka s ryzi
Potřebné ingredience
tak 700 ml jogurtu bileho,jedno vejce,ryzi tak velka sklenka.sul ,lzice mouky,podravka,dve lzice suseneho fefrmintu,dve lzice masla.
Postup přípravy
pak na male panvicce roztavime dve lzice masla,ja davam rama,a pridame tak lzice a pul seseneho pfefrmintu podusime tak jednu minutku.kdyz je hotovo,vmichame do polevky.a nakonec upozornuji az na sami konec,kdyz se polevka nevari pridame sul a podravku dle chuti,kdo ma rad exoticka jidla,doporucuji pridat do polevky citron,kdo jak ma rad. a je hotovo.
uvarime ryzi bez soli.ja varim velkou sklenici,zalezi kolik chceme mit polevky
takto vypada muj hrnec ten vlevo.
dame jogurt a jedno vejce vodu,ryzi zamichame a varime
na male panvicce rozehrejeme dve lzice masla (rama) a pridame lzici a pul suseneho pfefrmintu
takto je hotovo,toto cele vmichame do polevky.a az na uplne sami konec pridame sul a podravku.upozornuji sul az na sami konec.se soli se to nesmi varit,jinak se jogurt rychle zkazi.takto nam polevka vydrzi az 4 dny.
tak a je hotovo.kdo ma rad cizi jidla,muze pridat nakonec trochu citronu,dle chuti.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé