Zobrazit přihlášovací formulář

turecka jogurtova polevka s ryzi

0.0
turecka jogurtova polevka s ryzi

Potřebné ingredience

tak 700 ml jogurtu bileho,jedno vejce,ryzi tak velka sklenka.sul ,lzice mouky,podravka,dve lzice suseneho fefrmintu,dve lzice masla.

Postup přípravy

nejprve uvarime velkou sklenice ryze,ktera je bez soli,za zadnou cenu nesmime solit!!!!!!.kdyz je uvarena,dame do vetsiho hrnce bily jogurt,vyklepneme jedno vejce(to aby se jogurt nekazil) pridame uvarenou ryzi a dame varit.za zadnou cenu nepridamvame koreni!!!!!!!!!! nesmi se solit,dokud neni polevka hotova.az se zacne varit,tak povarime tak pet minut,jo do hrnce pridame jeste jen tak lzici mouky,to je na zahusteni.povarime tak pet minut a odtavime z plotny.
pak na male panvicce roztavime dve lzice masla,ja davam rama,a pridame tak lzice a pul seseneho pfefrmintu podusime tak jednu minutku.kdyz je hotovo,vmichame do polevky.a nakonec upozornuji az na sami konec,kdyz se polevka nevari pridame sul a podravku dle chuti,kdo ma rad exoticka jidla,doporucuji pridat do polevky citron,kdo jak ma rad. a je hotovo.

uvarime ryzi bez soli.ja varim velkou sklenici,zalezi kolik chceme mit polevky

takto vypada muj hrnec ten vlevo.

dame jogurt a jedno vejce vodu,ryzi zamichame a varime

na male panvicce rozehrejeme dve lzice masla (rama) a pridame lzici a pul suseneho pfefrmintu

takto je hotovo,toto cele vmichame do polevky.a az na uplne sami konec pridame sul a podravku.upozornuji sul az na sami konec.se soli se to nesmi varit,jinak se jogurt rychle zkazi.takto nam polevka vydrzi az 4 dny.

tak a je hotovo.kdo ma rad cizi jidla,muze pridat nakonec trochu citronu,dle chuti.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

certos 30. 11. 2009, 14:15
:-) :-) :-)jé,vypadá jako skvělá specialitka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)už se těším na další receptíčky (F) (F) (F)vše pak moc ráda vyzkouším (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie